De marktleider in blokhutten, tuinhuisjes en chalets!

Lees hier wat mensen over ons schrijven

Blokhutten

Ideaal
Een blokhut is de ideale oplossing voor uw ruimteprobleem en blokhutten kunt u voor vele toepassingen gebruiken. Bijvoorbeeld het opbergen van tuingereedschap, fietsenstalling, atelier of kantoor. Welke vraag bij u ook speelt, blokhutten kunnen de perfecte oplossing zijn.
Blokhutten zijn niet alleen functioneel maar geven daarnaast een gezellige en een knusse uitstraling aan je tuin. Blokhutten zijn te koop in veel soorten en maten. De aanschaf kan zo duur en goedkoop en zo eenvoudig of luxe gemaakt worden als iemand maar wenst.

Trendlijn blokhutten
Bij Van Kooten Tuin en Buiten Leven komen traditie en ontwikkelingen samen, oftewel uitstraling van moderne en robuuste materialen van een blokhut. Deze lijn combineert op een creatieve en verrassende manier de verschillende dakvormen en modellen. Samen met de uitgebreide optiemogelijkheden is het resultaat vaak ontzettend charismatisch en verrassend. Onze blokhutten zijn vanzelfsprekend op wens en voorkeur te verkrijgen

Kwaliteit en gemak
Blokhutten worden geleverd in diverse houtdiktes en zijn gemaakt van 1e kwaliteit Zweeds geselecteerde vurenhout. Dit is de reden dat onze blokhutten een zeer lange levensduur hebben. Bij een goede behandeling zoals impregneren, beitsen en een goede fundering maximaliseert u de levensduur voor uw blokhut. Onze blokhutten zijn vrij eenvoudig te plaatsen door de duidelijke opbouwbeschrijving en montagehandleiding.

Van plan om blokhutten te kopen? Vind hier ons ruime assortiment en gegarandeerd de blokhut die bij u past!

popup please wait

Even geduld aub