De marktleider in blokhutten, tuinhuisjes en chalets!

Lees hier wat mensen over ons schrijven

Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990

Vragen? Bel +31 (0) 186 655 990 
of mail ons via info@blokhutvillage.nl
 Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
Za: 09:00 - 16.00 uur

Prieel

Prieel

Prieel

Onder een prieel kunt u op elk moment van de dag genieten van uw tuin. Als het in de zon te warm wordt, biedt een het verkoelende schaduw. Ook een klein zomers buitje is geen ramp als u fijn droog zit onder uw prieel. Daarom is het ideaal om een heerlijk rustig en beschut zithoekje in uw tuin te maken.

Open of gesloten prieëlen

Tot het assortiment van Van Kooten Tuin & Buiten Leven behoort een aantal uit Noord-Europees vurenhout vervaardigde priëlen. U kunt kiezen tussen een prieel met een punt dak of een plat dak. Verder varieert de vorm: vierkant, rechthoekig of zelfs meerhoekig. Er is altijd wel een uitvoering die perfect past bij uw tuin. Naast een open constructie kunt u kiezen voor een geheel gesloten paviljoen. Overigens kunt u een open prieel ook later dichtmaken voor extra beschutting tegen bijvoorbeeld wind of zon. Gebruik hiervoor geïmpregneerde rabatdelen en wanden.

Multifunctioneel open tuinhuisje

Als u denkt aan prieel, verschijnt vast het beeld van een mooi landhuis op uw netvlies. Vroeger werden de tuinen van dergelijke huizen voorzien van een fraai, glazen prieel. De bewoners nuttigden in dit buitenverblijf graag hun thee. Naast genieten van een hapje én een drankje wordt het tegenwoordig ook wel gebruikt als opbergruimte of kapschuur. Dan kunt u denken aan een droge stalling voor fietsen, de grasmaaier of uw bootje.

Verankering en montage van uw prieel

Wilt u een prieel in uw tuin plaatsen? Dan is allereerst het belangrijk dat u deze neerzet op een vlakke en verharde ondergrond. Plaats er onder dan ook funderingsbalken; deze beschermen het tegen schimmel en vocht. Verder is het raadzaam dat u het prieel met ankers aan de ondergrond bevestigt. Hiertoe kunt u instortankers met snelcement of paalvoethouders gebruiken. 

Uw prieel bouwen

Heeft u hulp nodig bij de montage? Naast een uitgebreide instructie die bij het prieel wordt geleverd, vindt u op deze site ook montagevideo’s. Indien gewenst kunnen wij ook de volledige montage voor u verzorgen. Tegen een vooraf overlegde meerprijs bouwen wij het prieel professioneel voor u op. Heeft u vragen over deze overkapping of de montage van de prieel? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Kooten en wij staan u graag te woord.

Meer informatie Verberg informatie
Verberg tekst & banner Toon Tekst & Banner

Artikelen 1 tot 48 van 140 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
print

Artikelen 1 tot 48 van 140 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
print
popup please wait

Even geduld aub