Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Bear county tuinhuis

Bear county tuinhuis

Bekijk alle producten

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Of u nu een speelhuisje voor de kinderen wenst of een opberghok voor fietsen; een tuinhuis biedt uitkomst. Ook worden tuinhuisjes ingericht als theehuis of werkruimte. Bear County staat bekend als een gedegen fabrikant van tuinhuisjes.

PEFC-gecertificeerd Noord-Europees vurenhout

Voor een Bear County tuinhuis gebruikt men uitsluitend het beste Scandinavische vurenhout. Vanwege het strenge klimaat moeten de bomen hier in een uiterst korte periode groeien. Het gevolg is een fijnnervige houtstructuur, oftewel een duurzamer product. Meer in het algemeen zien de Scandinavische landen nauwlettend toe op een verantwoord bosbeheer.

Bear county tuinhuis

Een Bear county tuinhuis kenmerkt zich door een relatief grote inhoud. De fabrikant houdt namelijk ruime wand- en nokhoogtes aan. Ook hoge voorwerpen passen gemakkelijk in dit type tuinhuis. Verder is een aantal series uitgevoerd met een metalen deurdrempel en een extra ruime deuropening. Dit maakt het tuinhuis voor iedereen toegankelijk. Goed om te weten is dat een Bear county tuinhuis blank en onbehandeld wordt afgeleverd. U dient dit zelf zo snel als mogelijk zorgvuldig te behandelen.

Tuinhuis via de webshop

Op deze pagina treft u een compleet overzicht van alle mogelijke tuinhuisjes van Van Kooten Tuin & Buiten Leven aan, en bestellen is met een paar muisklikken zo geregeld. Een voorwaarde voor jarenlang plezier van uw tuinhuis is plaatsing op een verharde, vlakke ondergrond. Verder is het een goed idee om funderingsbalken toe te passen. Zo staat uw tuinhuis nooit rechtstreeks in het regenwater, waardoor deze optimaal wordt beschermd tegen vocht en schimmel.

Zelf monteren of uitbesteden

Met de bijgeleverde bouwtekening kunt u het tuinhuis heel eenvoudig zelf opbouwen. Mocht u tijdens de montage onverhoopt tegen problemen aanlopen, dan kunt u opnieuw een kijkje nemen op de site. Hier vindt u namelijk verschillende montagefilms. Ook kunt u natuurlijk altijd bellen met een van onze deskundige medewerkers. Voor het uitbesteden van de opbouw aan Van Kooten Tuin en Buiten Leven vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. 

popup please wait

Even geduld aub