Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Dit heeft u nodig om de ultieme barbecue te organiseren!

dinsdag 8 mei 2018 | Geschatte leestijd: 3 minuten
Blog barbecue

Barbecueën is niet voor iedereen weggelegd. Het is belangrijk om met een paar aspecten bezig te houden wilt u de koning(in) van de barbecue worden! In deze blog zullen we u klaarstomen om de ultieme barbecue te organiseren van begin tot eind! Want de zomer komt er aan en om daarbij hoort buiten eten met vrienden en familie!

Kies de perfecte barbecue!

De belangrijkste stap is natuurlijk de barbecue! Ze zijn er in vele soorten en maten. We zetten ze voor u op een rijtje:

 • De houtskoolbarbecue: The original! Geschikt voor in het park, strand of natuurlijk in de tuin! Hij zorgt voor een unieke smaak en geur. Deze barbecue is echter minder snel op temperatuur en lastig schoon te maken.
 • De gasbarbecueGeschikt voor zowel in de tuin als op het balkon of de camping. Deze soort is snel op temperatuur en makkelijk schoon te maken, echter hebben ze beperkte bereidingsmogelijkheden. De buitenkeukens zijn daarentegen natuurlijk zeer uitgebreid.
 • Travel BBQGaat u op vakantie of barbecuet u graag in het park? Dan is een Travel BBQ ideaal! Door zijn kleine formaat is hij makkelijk mee te nemen en kunt u hem overal gebruiken. Daarnaast is hij eenvoudig schoon te maken!
 • InbouwbarbecuesWanneer u beschikt over een inbouwbarbecue hoeven we u natuurlijk niet de voor- en nadelen te vertellen. Met zo’n barbecue bent u al een echte koning(in)!

Deze barbecue accessoires mogen niet ontbreken!

Met alleen een barbecue komt u natuurlijk niet heel ver. BBQ accessoires zijn daarom onmisbaar! Denk bijvoorbeeld aan verschillende items zoals een gevolgtehouder, schaslikhouder, spareribhouder of een pizzaspatel. Daarnaast hebben wij ook verschillende grilbestek zoals spatels, tangen en natuurlijk messen. Ook prachtige houten planken mogen niet ontbreken om uw heerlijke vlees te serveren. Ten slotte hebben wij ook barbecue schoonmaakaccessoires in ons assortiment. Denk hierbij aan grillborstels en diverse sprays.

Extra tips!

Zodra u alle benodigdheden in huis heeft kunt u aan de slag! Hierbij nog wat extra tips om de barbecue succesvol te laten verlopen:

 • Kies de juiste brandstof bij een houtskool barbecue. Briketten zijn namelijk ook een optie. Deze branden regelmatiger en houden de temperatuur langer vast. Houtskolen zijn echter makkelijker aan te steken.
 • Maak verschillende zones op uw barbecue. Niet elk stuk vlees/vis heeft dezelfde temperatuur nodig. Zo voorkomt u ook dat het eten aanbrandt.
 • Bestrijk het rooster regelmatig met olie. Zo voorkomt u dat het eten aan het rooster blijft plakken.
 • Probeer uw barbecue meteen schoon te maken wanneer het rooster nog warm is. Dit gaat veel gemakkelijker dan de dag erna. Hier zijn verschillende borstels voor verkrijgbaar!
 • Heb geduld! Dit is de beste tip die we u kunnen geven! Probeer ook zo veel mogelijk voor te bereiden zodat u het eten wat op de barbecue ligt goed in de gaten kunt houden!

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub