Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Jaaaa! Een eigen pipowagen. Hoe gaaf is dat?

maandag 8 oktober 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten
Pipowagen

Altijd al gedroomd om net als Pipo en zijn Mammaloe te slapen of wonen in een fraaie zigeunerwagen op wielen? Dat kan gewoon in je eigen tuin. Of nou ja, waar je maar wil eigenlijk.

Een tijdje bivakkeren in de vrije natuur of op een camping, maar dan niet in een klein tentje: wie wil dat nu niet? Of wil je al heel lang een bed and breakfast, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Een pipowagen is de uitkomst. Het mooie is dat je geen vergunning nodig hebt om hem te plaatsen. En daardoor ben je zo vrij als een vogeltje.

Een bouwpakket

Bij Van Kooten hebben ze zulke wagens in de verkoop. Je kunt hem als een soort bouwpakket aanschaffen. Hij wordt geleverd met al het nodige bevestigingsmateriaal, wandpanelen, los dak- en vloerhout en dubbel glas. Een IKEA kastje in elkaar zetten is nog ingewikkelder! In de showroom in Veldhoven kun je eens kijken hoe de wagen eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn. Je kunt hem natuurlijk helemaal naar je eigen smaak inrichten.

Pipowagen Interieur

Maar er is meer…

Maar er is meer te zien in de showroom van dit bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in producten voor de tuin en het buitenleven. De winter komt er nu aan en dat is de perfecte tijd om je tuin op te leuken met een fijne overkapping of buitenverblijf. Dan kun je er, wanneer de lente begint, meteen van genieten. Lekker met een boekje in een beschut hoekje met uitzicht op de bloemen die voorzichtig boven de grond komen kijken. En hartje zomer kun je in de schaduw buiten werken of gewoon lekker niksen. Het is eigenlijk gewoon vakantie in eigen tuin.

Op maat

Het maakt niet uit hoe groot je tuin of woning is, want zowel de buitenverblijven als de kapschuren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kunnen zelfs op maat gemaakt worden. Wat jij maar wil.

Ben je nu benieuwd naar de mogelijkheden en hoe dat er allemaal uitziet? In showroom kun je op je gemakje een kijkje komen nemen. Wij hebben dat al gedaan en kregen er spontaan een zomergevoel van. Eerst genieten van de wintermaanden en dan hup, hup die tuin weer in.

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub