Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Teasen door weinig te tonen? No way, laat álles zien!

dinsdag 7 november 2017 | Geschatte leestijd: 3 minuten
inspiratiewinkels

Via leuke plaatjes op internet kun je jezelf best informeren, maar om je te inspireren moeten meer zintuigen worden geraakt… Vandaar dat tegenwoordig zelfs bekende webshops fysieke winkels openen. Wij geloven al jaren in inspiratiewinkels, naast het tonen van ons assortiment op internet.

Dat ter inleiding van het nieuws dat wij onlangs bekend maakten: de opening van twee nieuwe inspiratiewinkels van ons bedrijf Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Daarmee komt onze droom, een landelijke dekking met onze formules Verandavillage, Blokhutvillage en Tuinhoutvillage weer een stap dichterbij. Of twee stappen. Want nog voor de Kerstdagen hopen we onze nieuwe vestiging in Hoofddorp te openen en medio maart 2018 onze nieuwe, even grote inspiratiewinkel in Veldhoven. Daarmee willen we Oost-Brabant, Limburg en een deel van Noordoost België bedienen. Want ook in dat land, waar we al zijn gevestigd - in Wommelgem - willen we tuinliefhebbers inspireren en voorzien van onze producten.

In onze branche is het inspireren van klanten heel belangrijk. Dat geldt natuurlijk voor meer branches; denk maar aan mode, voeding en leefstijl. Maar in de tuinbranche, waarin je het ‘buiten leven’ aan den lijve wilt ondervinden, is het zichtbaar en voelbaar maken van wat je (ver)koopt essentieel. Je wilt je kunnen voorstellen hoe je tuin, terras, je overkapping of je luxe buitenverblijf eruit ziet en hoe jij je daarin zult voelen. Compleet met een fantastische barbecue, stoere buitenkeuken, relaxte tuinmeubelen, sfeervolle verlichting en stijlvolle decoraties en accessoires. What you see is what you get. Dat is dus het gevoel dat we in onze nieuwe combiwinkels willen overbrengen. Onze klant heeft behoefte aan inspiratie. Daarom investeren wij in winkels die ons complete assortiment laten zien en waarin onze medewerkers onze klant graag adviseren.

Onze nieuwe vestigingen worden overzichtelijk per productgroep ingericht. Bijvoorbeeld blokhutten, tuinhuizen, buitenverblijven en priëlen bij elkaar, zodat je duidelijk de verschillen kunt zien. We laten ook zien wat we allemaal in mooi, duurzaam Lariks Douglas-hout kunnen bieden. Alle buitenverblijven zijn leverbaar als bouwpakket. Maar we zien dat steeds meer mensen willen dat hun nieuwe buitenverblijf niet alleen wordt bezorgd maar ook wordt opgebouwd door onze eigen montagedienst. We gaan nu zelfs nog een stap verder in het ontzorgen van onze klanten. Wij garanderen de complete realisatie, vanaf de fundering tot en met het schilderwerk. We leveren ook kant-en-klaar gecoate materialen. Dat voorziet in een enorme behoefte. Zo hoeft niemand zelf de kwast te hanteren. Je kunt zo direct lekker genieten van je nieuwe buitenverblijf.

Noteer vast onze nieuwe adressen en kom beslist een kijkje nemen. Want dit zijn maar woordjes. We schreven het al in het begin: je moet onze producten zelf zien en voelen. We nodigen je van harte uit.

Vanaf eind 2017:
Van Kooten Tuin en Buiten Leven Hoofddorp BV
Daalmeerstraat 19
2131 HD  Hoofddorp 

Vanaf maart 2018:
Van Kooten Tuin en Buiten Leven Veldhoven BV
De Run 4202
5503 LL  Veldhoven

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub