Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Stel uw eigen buitenverblijf samen!

donderdag 1 juni 2017 | Geschatte leestijd: 1 minuut
buitenverblijf

Wat is er nu leuker dan uw eigen buitenverblijf samen te stellen? Met dit Douglasvision buitenverblijf kunt u uw droom waar maken.

Basisconstructie
Het mooie aan de Douglas basisconstructie is dat u deze verder uit kunt bouwen door naar wens wanden en/of een glasschuifsysteem toe te voegen. De basisconstructie(400x305cm) van deze gave overkapping is al verkrijgbaar voor €1.299,- en groen geïmpregneerd voor €1.499,-  

Impregnatie
Ook kunt u uw eigen stijl creëren door te kiezen uit verschillende kleuren impregnatie wanneer u het buitenverblijf en/of de wanden geïmpregneerd wenst. De kleur impregnatie waaruit u kunt kiezen zijn groen en bruin voor de basisconstructie en groen, bruin of zwart voor de wanden.

De kers op de taart
Om het buitenverblijf echt af te maken, bieden we ook betonpoeren voor de verankering en een aluminium daktrim voor een duurzame afwerking. Als kers op de taart behoort ook een glasschuifsysteem tot de mogelijkheden. U zit nooit meer in de kou of op de wind met dit Douglasvision buitenverblijf!

Meer informatie?
Is uw interesse gewekt? Of wilt u liever een andere maatvoering? Bel ons gerust! Van Kooten Tuin& BuitenLeven denkt  graag met u mee en maakt geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Ook maatwerk is mogelijk, daar adviseren we u dan ook graag over.

N.B. In de afgebeelde klantfoto’s is gekozen voor groene impregnatie van de basisconstructie en zwarte impregnatie van de wanden en het glasschuifsysteem. 

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub