Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Slimme investering: kies voor een veranda!

donderdag 13 juli 2017 | Geschatte leestijd: 2 minuten
Veranda

Altijd genieten van het buitenleven? Met een veranda haal je binnen naar buiten en viceversa. Naast dat het voor jezelf veel voordelen heeft, laat je met een veranda ook de waarde van je huis stijgen waardoor een veranda een nuttige investering is. Dus ben je wellicht van plan je woning in de toekomst te verkopen, dan kan het voor kopers extra aantrekkelijk zijn om de woning te kopen omdat je extra leefruimte hebt gecreëerd en het huis meer waarde heeft.  Een veranda hoeft niet per se aan je huis, hij kan namelijk ook bevestigd worden aan de schuur of aan de schutting. We hebben zelfs veranda’s die volledig vrij, op zichzelf kunnen staan!

Mocht je nog twijfelen, een veranda bij je huis levert verschillende voordelen op:

-          Het hele jaar door genieten van het buitenleven

-          Optimale benutting van de woonruimte

-          Vergroting van de leefruimte

-          Geen bouwvergunning en geen fundering nodig

-          Relatief kleine investering met veel resultaat

-          Financieel aantrekkelijke verbouwing

Overtuigd en benieuwd naar de mogelijkheden? We helpen je graag verder en geven graag deskundig advies. Na het bespreken van je wensen stellen we vrijblijvend een offerte voor je op. Je hebt de keuze om de veranda zelf te plaatsen, maar ben je zelf niet zo handig, dan bieden we ook montageservice. Zo kun je echt helemaal zorgeloos gaan genieten van de veranda. Kom langs in één van onze vestigingen en ervaar wat er allemaal tot de mogelijkheden behoort! Onze vestigingen in Strijen en Hillegom zijn volledig gericht op veranda’s, hier staat veel in de showroom opgesteld en is de meeste kennis in huis.

 

N.B. Ter ere van ons 12,5 jarig jubileum vieren we feest. Eén van onze leuke acties is het verloten van maar liefst 4 veranda’s! Kans maken? Kijk op onze Facebook of Instagram pagina en doe mee! 

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub