Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

We krijgen er weer nieuwe showrooms bij!

donderdag 30 november 2017 | Geschatte leestijd: 2 minuten
nieuwe vestigingen

We hebben het lang voor ons moeten houden maar mogen het dan nu ein-de-lijk aan iedereen vertellen: in maart 2018 openen we onze 7e! vestiging in Veldhoven én vanaf 22 december a.s. verhuist vestiging Hillegom (Verandavillage) naar Hoofddorp en breidt daar uit met alle drie de labels (Blokhutvillage, Tuinhoutvillage en Verandavillage).

Onze klanten hebben behoefte aan inspiratie. Daarom investeren wij in overdekte winkels waar onze deskundige verkoopmedewerkers de klant alles kunnen vertellen over onze producten. In maart 2018 staat de opening van Veldhoven gepland. Ook dit betreft een vestiging waarin alle drie de labels ruimschoots aanwezig zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang, tientallen showmodellen worden hier opgebouwd.  

Met inmiddels zo’n honderd gemotiveerde medewerkers zijn we in staat om de nog steeds groeiende doelgroep professioneel te bedienen. Ook online en via de webshop zien we dat er steeds meer mogelijk is. De fysieke winkels, de webshop én onze online activiteiten versterken elkaar en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Tevens hebben we een aantal grote magazijnen van waaruit onze montageteams op pad gaan.

Klanten kunnen bij ons alle kanten op. De mogelijkheden zijn onbegrensd. We bieden een breed assortiment buitenverblijven, blokhutten, kapschuren, gastenverblijven, maar ook terrasoverkappingen en tuinkamers in alle soorten en maten. We luisteren goed naar de klant zodat we passende adviezen kunnen geven. Ons doel is om de klant echt te ontzorgen.  Steeds vaker zien we namelijk dat de klant kiest voor een totaalpakket en wil hij ook de plaatsing en afwerking door ons laten verzorgen. Onze doelstelling is uiteindelijk een landelijke dekking in Nederland en België en daar zijn we goed naar op weg.

In de media:
Diverse kranten hebben inmiddels dit leuke nieuws onder de lezers bekend gemaakt. Hieronder treft u de persberichten.

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub