Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Klant aan het woord

donderdag 7 september 2017 | Geschatte leestijd: 1 minuut
Klant tevreden met buitenverblijf

Sinds jaar en dag werken we er aan om onze klanten zo tevreden mogelijk te houden.

Vandaag een tevreden klant aan het woord;

"Ik ken Jan van Kooten zowel zakelijk als privé. Jan koopt bij mij zijn materialen in voor zijn hijswerk, voor bijvoorbeeld blokhutten. Toen ik bij Jan in de showroom kwam voor een buitenverblijf, had ik een model in mijn hoofd van 6x3 meter, maar na overleg met Jan en een rondje door de showroom bleek een buitenverblijf van 9x4 meter eigenlijk veel beter bij ons te passen. Mijn vrouw wist niet dat ik voor een groter model had gekozen en wilde altijd al graag een buitenkeuken. Dus toen zij erachter kwam dat ik voor een groter model had gekozen, kon ik niet anders dan terug naar Jan gaan om ook een buitenkeuken in te laten bouwen. We hebben er erg veel plezier van, We verlengen ons voorjaar en de winter komt later. We eten veel buiten en ook komen vrienden regelmatig bij ons eten."

Erwin Noordzij- Numansdorp

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub