Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Tuinmeubelen om heerlijk te genieten in de tuin

vrijdag 20 juli 2018 | Geschatte leestijd: 2 minuten
tuinmeubelen

Tuinmeubelen om heerlijk te genieten in de tuin

Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen, om heerlijk te kunnen genieten in uw tuin? Maar weet u nog niet precies zeker wat u wilt? Wij helpen u graag met de zoektocht naar de perfecte tuinmeubelen.

Loungeset, tuinbanken of een tuinset?

Er zijn veel mogelijkheden om de mooiste tuinmeubelen te kopen. Van Kooten Tuin & Buiten Leven biedt veel mogelijkheden om uw tuin mooi aan te kleden met de beste tuinmeubelen. Er zijn veel mogelijke tuinmeubelen voor in uw tuin.

Wilt u een complete loungeset kopen? Dat is bij Van Kooten zeker mogelijk! Wij hebben verschillende loungesets in verschillende prijsklassen. Het aanbod loungesets bestaat onder andere uit hoeksets, lounge island sets en balkon sets. Alle loungesets worden uiterst snel geleverd. U kunt uw tuin helemaal naar eigen wens invullen met de loungesets van Van Kooten.

tuinbank is een comfortabele plaats in uw tuin om lekker te genieten van de zon of van een drankje. De tuinbanken in ons assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende houtvarianten. De grootste verschillen tussen de tuinbanken zijn de tuinbanken met leuning en banken zonder leuning. Wanneer u soms wat last hebt van uw rug, is het handiger om voor een tuinbank met leuning te kiezen. Alle tuinbanken in ons assortiment hebben een natuurlijke kleur, en zijn ideaal om lekker te genieten in uw tuin.

Een tuinset heeft een paar belangrijke verschillen met een loungeset. Een loungeset is een set waarbij u vooral aan het relaxen bent, en meer onderuit gezakt zit, terwijl u een tuinset vaak meer gebruikt wordt om te dineren. De tuinsets zijn verkrijgbaar in 3 verschillende soorten materiaal. Zo kunt u er voor kiezen om een tuinset te kopen van aluminium, teak hout of wicker.

Wat voor tuinmeubelen past er in mijn tuin?

Er is een diverse keuze aan tuinmeubelen bij Van Kooten Buiten & Tuin Leven. Maar niet iedere tuin is groot genoeg om een complete tuinset in weg te zetten. Het kan daarom soms verstandiger zijn om te kiezen voor een tuinbank of ligbed in plaats van een complete lounge-, of tuinset.

Bent u op zoek naar nieuwe tuinmeubelen? Wij denken graag met u mee naar de perfecte oplossing!

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub