Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Zomervakantie in aantocht!

vrijdag 2 juni 2017 | Geschatte leestijd: 2 minuten
Zon in weiland

Zomervakantie in aantocht!

Volgende maand beginnen de zomervakantie in het onderwijs en de bouwvak in Zuid- en Midden-Nederland. Tijd om lekker te genieten van het buitenleven. Van Kooten Tuin & Buiten Leven biedt u alle mogelijkheden om van verschillende vakanties te genieten. Een paar blokhutten en chalets voor u op een rijtje met interessante vakantietips.

Het Chalet

Een chalet kunt u het beste vergelijken met een kleine woning met de comfort van thuis. Chalets ziet u vaak in de Alpenlanden. Het is de benaming voor houten woningen of boerderijen en oorspronkelijk komt de term dan ook uit het Alpengebied. Op BlokhutVillage vindt u allerlei fantastische chalets. Er zijn in Nederland en door Europa talloze recreatiegronden beschikbaar om een chalet op te plaatsen. De waterkanten in Zeeland en de bosranden op plekken als de Veluwe en Betuwe zijn populaire plekken in Nederland voor chalets.

Blokhutten

Hoewel blokhutten en chalets veel van elkaar weghebben, zit er toch een verschil tussen de twee. Een blokhut is over het algemeen wat eenvoudiger en compacter dan een chalet, hoewel enige overlap tussen modellen steeds mogelijk is; een chalet is net als de blokhut ontstaan vanuit het principe van de hutten. Qua stijl zijn de twee echter van elkaar gaan verschillen. Hoe het ook zij, blokhutten zijn net als chalets ideaal om op een stukje recreatiegrond te plaatsen. Bovendien zijn de blokhutten uit ons assortiment ontzettend eenvoudig op te zetten en vanwege onze degelijke kwaliteit hout kunnen u en uw medevakantiegangers genieten van uw favoriete plekje buiten huis. Veel van onze blokhutten worden gebruikt voor campingplaatsen (zie afbeelding).

De trekkershut

Hoewel onze trekkershutten voor allerlei vakantiedoeleinden gebouwd worden, is de trekkershut van origine de plek waar de persoon op doortocht in verblijft. Campingeigenaars plaatsen regelmatig een paar trekkershutten voor bijvoorbeeld mensen die op wandel- of fietsvakantie zijn. Bij Van Kooten Tuin & Buitenleven hebben we verschillende soorten trekkershutten, van luxe uitvoeringen voor het hele gezin tot en met eenvoudige verblijfhutjes.

Vakantie begint met BlokhutVillage

Jarenlang een extra huisje erbij waarnaar u ieder jaar even kan ontsnappen? Op BlokhutVillage bieden wij u voor een scherpe prijs deze mogelijkheid. Wij zijn marktleider op het gebied van chalets en blokhutten, waardoor wij u ook de laagste prijs kunnen garanderen! Online bestellen gaat bovendien snel en eenvoudig. Liever uw vakantieonderkomen uittesten? Bezoek dan een van de showrooms van Van Kooten Tuin & Buitenleven.

Reageer hier en praat mee!

Terug naar alle artikelen
popup please wait

Even geduld aub