Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Blokhut kopen

Blokhut kopen

Bekijk alle producten

Blokhut kopen bij de Nr.1

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Een mooie blokhut kopen? Maar weet u niet precies waar u op moet letten bij de aankoop? Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven helpen we u graag verder. Met onze jarenlange ervaring kunnen we u het best mogelijke advies geven wanneer u een blokhut gaat kopen. 

Een blokhut kopen, maar welke modellen zijn er?

Een blokhut is een bouwwerk waar u veel kanten mee op kunt. Men heeft een klein tuinhuis ter overdekking van bijvoorbeeld tuinspullen, fietsen of gereedschap. Ook een volledige blokhut zoals een tuinkantoor of tuinverblijf behoort tot de mogelijkheden. Indien u een groot tuinkantoor wilt hebben in uw tuin, dan kunt u kiezen voor een blokhut op maat of een van onze vele tuinkantoren. Wij hebben een ruim assortiment, dus het is handig om met de volgende punten rekening te houden als u een blokhut gaat kopen:

 • Het soort materiaal
 • Het soort dakafdekking
 • Deuren en ramen
 • Extra’s

Het materiaal

Blokhutten zijn te verkrijgen in verschillende materialen, hout en afwerkingen. Wilt u een blokhut kopen welke lang mee gaat, waar u nagenoeg geen onderhoud aan heeft? Dan is een geïmpregneerde blokhut een optie voor u. Dit impregneermiddel trekt tijdens het impregneren in het hout en vormt zo een vocht- en schimmelwerende laag. Doordat deze blokhutten behandeld zijn, gaat het hout 5 keer langer mee dan onbehandeld hout. 

Hiernaast kunt u er ook voor kiezen de blokhut te voorzien van een coating. De meest voorkomende kleur is een groene variant, welke past bij de natuurlijke uitstraling van de tuin. Maar u kunt natuurlijk ook overwegen de blokhut te voorzien van een rode kleur welke de tuin een vrolijke uitstraling geeft.

 

 

 

Het dak

Bij de aankoop van een blokhut is het van belang dat u bedenkt wat voor soort dak u wilt. Wat past het beste bij uw tuin? Of wat sluit het beste aan bij een blokhut? Bij van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u kiezen uit de volgende varianten: Zadeldak, modern/plat dak, piiramide dak, lessenaar, schilddak, meerhoekig, wolfskap, boog of kapschuur.

Deuren en ramen

Welke ramen en deuren wilt u in de blokhut? En hoeveel ramen en deuren wilt u? U kunt bij een grote blokhut bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele deur of een schuifpui om ruimte te besparen. Bij een kleinere blokhut kunt u overwegen om de deur naar buiten of naar binnen open te laten gaan om op deze manier meer ruimte te besparen. Hiernaast wilt u in een tuinkantoor waarschijnlijk meer licht creëren. Kies dan voor de toevoeging van extra ramen of glas in de deuren.

Een blokhut kopen met extra mogelijkheden

Gaat u een blokhut kopen? De mogelijkheden houden hier niet op! Er zijn nog eventuele extra’s en uitbreidingen die u kunt aanschaffen voor uw blokhut. Heeft u graag een overdekt stuk aan uw blokhut of wilt u hierbij ook een volledig terras met vlonder? Geen probleem, dit kunnen we allemaal voor u waarmaken!

Kies voor een mooie, natuurlijke houten veranda aan uw blokhut. Of ga voor een duurzame aluminium veranda, om zo lekker op uw terras te genieten. Een losse overkapping is de ideale oplossing wanneer uw slechts een deel wilt overdekken of spullen onder een afdak wilt zetten.

We bieden u een ruime keuze aan blokhutten met overkappingen en luifels. Dit is een goede optie wanneer u graag meer schaduw wilt creëren op het terras van uw blokhut.

 

Wij helpen u graag bij de aanschaf 

Bent u er over uit en gaat u een blokhut kopen? Dan adviseren wij u graag over de verschillende opties. Komt u gerust eens langs in een van onze showrooms. Wilt u liever online of telefonisch geholpen worden dan kunt u contact opnemen met de helpdesk via info@blokhutvillage.nl of telefonisch op +31 (0) 186-655990

popup please wait

Even geduld aub