Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Hillhout Blokhutten

Hillhout Blokhutten

Bekijk alle producten

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

De vraag of ze u ook een blokhut zouden aanbevelen wordt door mensen die al een blokhut in de tuin hebben staan volmondig met ‘ja’ beantwoord. Een blokhut biedt zoveel extra ruimte! Als uw voorkeur uitgaat naar een duurzame constructie, dan raden we u een Hillhout blokhut aan.

10 jaar garantie
Aan de basis van een blokhut van hoogwaardige kwaliteit staat het beste hout. Dat heeft fabrikant Hillhout goed begrepen! Zo gebruikt Hillhout alleen de beste stukken van een boomstam voor de blokhutten. De kans op buitensporig kromtrekken is nagenoeg uitgesloten. Vervolgens wordt het hout gedroogd, waarna het volgens KOMO-keurmerk wordt geïmpregneerd. Blauw-schimmel krijgt zo geen enkele kans. Meer in het algemeen bent u met een Hillhout blokhut gegarandeerd 10 jaar vrij van houtrot.

Hillhout blokhut
Ook het merk Hillhout is vertegenwoordigd bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Hoe groot of klein uw tuin ook is, hier vindt u altijd een passende blokhut. Naast de afmeting zijn ook het type dak en de positie van ramen en deuren variabel. Verder behoren blokhutten met een veranda tot het assortiment.

Blokhut via de webshop
Met enkele muisklikken bestelt u hier via onze overzichtelijke webshop de Hillhout blokhut van uw keuze. Tijdens het bestelproces wordt u meteen geattendeerd op relevante bijbehorende materialen. In geval van een blokhut kunt u dan denken aan funderingsbalken, een dakgootpakket, vloer, bitumenkit en een spijker- en stormverankeringsset. Deze aanpak onderstreept ons hoge serviceniveau. Verder bent u hier verzekerd van de laagste prijs.

Zelf monteren of uitbesteden
Bij de aflevering van uw blokhut ontvangt u een bouwtekening, waarmee u deze zelf kunt opbouwen. Als u tijdens de montage onverhoopt tegen problemen aanloopt, dan verdient het aanbeveling om onze videosectie te raadplegen. Naast een uitgebreide instructie vindt u hier bijvoorbeeld ook diverse montagefilms. Goed om te weten echter is dat u de montage natuurlijk ook gewoon aan Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt uitbesteden.

popup please wait

Even geduld aub