Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Hillhout tuinhuisjes

Hillhout tuinhuisjes

Bekijk alle producten

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Hillhout tuinhuis
In geval van ruimtegebrek biedt een tuinhuis uitkomst. Zo creëert u een grote hoeveelheid extra opbergruimte. Ook doet een tuinhuis prima dienst als speelkamer, kantoor, atelier of gastenverblijf. Als uw voorkeur uitgaat naar duurzaam, dan raden we u een Hillhout tuinhuis aan.

Hillhout logo
Hillhout gebruikt voor de tuinhuisjes uitsluitend de beste stukken van het hout. Dan moet u denken aan de stukken buiten het hart van de stam. Van deze delen is bekend dat ze in mindere mate buitensporig kromtrekken. Voor het zogenaamde KOMO-verduurzamen wordt het hout gedroogd, waardoor blauw-schimmel geen kans krijgt. Wat betreft de afwerking van een Hillhout tuinhuis maakt men veelvuldig gebruik van roestvrijstaal (RVS); een duurzame en solide oplossing. Een tuinhuis van deze fabrikant is standaard 10 jaar vrij van houtrot.

Tuinhuis voor elke tuin
Hoe groot of klein uw tuin ook is, bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven slaagt u altijd voor een passend tuinhuisje. Ook het merk Hillhout is vertegenwoordigd. De tuinhuizen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Net als het soort dak – punt of plat – is ook de positie van ramen en deuren variabel. Verder kunt u kiezen voor een tuinhuis met of zonder veranda.

Bestel nu uw tuinhuis
Hier op onze site vindt u meer informatie over tuinhuizen, en via onze uiterst gebruikersvriendelijke webshop bestelt u snel het Hillhout tuinhuis van uw keuze. Handig is dat u tijdens het bestellen meteen geattendeerd wordt op de bijbehorende materialen. Op alle artikelen, dus ook op een Hillhout tuinhuis, geven wij de laagsteprijsgarantie af. Verder staan onze servicevoorwaarden bekend als uitstekend.

Montage
Bij de aflevering ontvangt u een bouwtekening. Hiermee kunt u het tuinhuis zelf opbouwen. Als u tijdens de montage tegen problemen aanloopt, dan raden we u aan om de video's op de site te raadplegen. Naast een uitgebreide instructie vindt u hier ook diverse montagefilms. Uiteraard kunt u de montage natuurlijk ook aan Van Kooten Tuin & Buiten Leven uitbesteden. Via de site vraagt u hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aan.

popup please wait

Even geduld aub