Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Interflex

Interflex

Bekijk alle producten

Onze Interflex tuinhuizen en blokhutten

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Interflex
"Al uw tuindromen worden werkelijkheid!", zo luidt de missie van Interflex. Niet alleen biedt dit bedrijf een compleet aanbod aan tuinartikelen, ook de prijs-kwaliteitverhouding staat bekend als uiterst aantrekkelijk.

Blokhut en sauna
Van blokhutten en hottubs tot spa's, sierhekwerk en veranda's; Interflex heeft alles in huis om uw tuin tot een sfeervolle ambiance om te toveren. Ruimte én budget spelen hierbij geen rol van betekenis! Ook eigenaren van een vakantiepark zijn bekend met Interflex. Zo biedt dit bedrijf een ruime keuze in betaalbare chalets en vakantiewoningen.

Prijs-kwaliteitverhouding
De uiterst aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding laat zich onder meer verklaren door het feit dat Interflex beschikt over een aantal vestigingen in onder meer Polen, Roemenië en de Baltische Staten. Hier wordt het hout geïmporteerd, hetgeen dan naar West-Europa gaat. Ook een aantal van de constructies wordt op deze locaties gemaakt. Deze efficiencyslag vertaalt zich een-op-een in een lagere kostprijs.

Nieuw: hooiberg blokhut
Interflex is gespecialiseerd in blokhutten. Elk jaar weer worden er noviteiten aan de bestaande uitvoeringen toegevoegd. Nieuw is de ‘hooiberg blokhut’. Deze kenmerkt zich door vier robuuste palen die boven het dak uitsteken. Hiermee springt het bedrijf in op de trend van ‘landelijk en trendy leven’. Wilt u uw blokhut voorzien van een coating? U kunt nu uit nóg meer kleuren kiezen. Er zit vast een kleur in het kleurenpalet waarmee u de blokhut of een ander buitenverblijf optimaal afstemt op uw woning.

Officieel dealer
Van Kooten Tuin & Buiten leven is aangesteld als dealer van dit bedrijf. Op de website vindt u het overzicht van alle artikelen. Naast de meest gangbare blokhutten heeft Van Kooten Tuin & Buiten leven ook de grote Interflex chalets in het assortiment opgenomen. Welk artikel u ook wenst, u bestelt het snel én eenvoudig in de webshop. Bovendien bent u zo verzekerd van de laagsteprijsgarantie. U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op te halen of te laten bezorgen. Desgewenst kunt u ook de montage uitbesteden.

popup please wait

Even geduld aub