Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Interflex blokhutten

Interflex blokhutten

Bekijk alle producten

Onze Interflex blokhutten

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Interflex blokhutten
Als geen ander begrijpt Interflex dat elke tuin uniek is. Bovendien heeft iedere tuineigenaar zijn eigen wensen. Interflex blokhutten zijn dan ook gemaakt in legio uitvoeringen en afmetingen.

Legio uitvoeringen
Heeft u een kleine tuin? Dan biedt een hoekvormige blokhut uitkomst. Heel fraai zijn de Interflex blokhutten uitgevoerd met een luifel of veranda. Zo slaat u twee vliegen in één klap; uw spullen staan veilig opgeborgen en de luifel biedt de gewenste beschutting om het hele jaar door te genieten van uw tuin. Meer in het algemeen staan Interflex blokhutten bekend als ijzersterke constructies. Zo worden deze voorzien van wind- en waterdichte hoekverbindingen die perfect op elkaar aansluiten.

Blokhut van formaat
Ook eigenaren van een grote tuin of kleinschalig vakantiepark zijn bekend met Interflex blokhutten. Dit bedrijf fabriceert namelijk buitenverblijven van formaat. Een uitvoering van bijvoorbeeld 5,5 bij 8,5 meter is geen uitzondering! Dit type blokhut kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Zo creëert u heel eenvoudig een tweede woning of fraai vakantiehuisje.

Fundering en montage
Een voorwaarde voor jarenlang plezier van uw blokhut is dat u deze plaatst op een harde en vlakke ondergrond. Dan moet u denken aan bestrating of beton. Verder is het raadzaam om funderingsbalken onder de onderste wandlagen van uw blokhut te schuiven. Zo blijft deze zo goed als mogelijk beschermd tegen vocht en schimmel. Uiteraard kunt u de montage uitbesteden aan Van Kooten Tuin & Buiten Leven. Hier via de website vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan.

Gebruikersvriendelijke site
Op deze site vindt u het complete assortiment Interflex blokhutten. Naast prijzen en uitgebreide productspecificaties treft u hierop ook reviews aan. Mensen die u zijn voorgegaan in de aankoop delen zo hun ervaringen. Verder is de site uitgebreid met handige tips en montagevideo’s. Als u uw keuze heeft gemaakt, bestelt u de blokhut met enkele muisklikken. Handig is dat u tijdens het bestellen meteen op de bijbehorende materialen wordt geattendeerd. Goed om te weten is dat u bij ons bovendien profiteert van de laagsteprijsgarantie. 

popup please wait

Even geduld aub