Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Interflex tuinhuisjes

Interflex tuinhuisjes

Bekijk alle producten

Onze Interflex tuinhuisjes

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Interflex tuinhuisjes
Interflex tuinhuisjes genieten Europese faam. Niet alleen staan deze constructies bekend als ijzersterk, ook worden er jaarlijks nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Het tuinhuisje van uw dromen zit hier zeker tussen! 

Degelijke constructie
Hoe groot of klein uw tuin ook is, er past altijd een Interflex tuinhuisje in. Dit bedrijf maakt namelijk tuinhuisjes in alle denkbare maten en uitvoeringen. Alle constructies staan als een huis! Zo is een wanddikte van 28 millimeter de standaard. Verder staat Interflex erom bekend uitstekende hoekverbindingen te maken.

Noviteiten
Ook bij de nieuwe lichting Interflex tuinhuisjes ziet u de trend ‘landelijk wonen met een trendy twist’ terug. Zo is de serie uitgebreid met een aantal speciale hooiberguitvoeringen. Opvallend aan deze uitvoeringen zijn de vier robuuste palen die boven het dak uitsteken. Deze details geven de traditionele hooiberg een trendy twist.

Nazorg
Interflex hecht grote waarde aan de nazorg. Niet alleen worden er op de eigen website tips gegeven hoe u uw tuinhuis het beste kunt verven, ook heeft men het assortiment gecoate producten uitgebreid. Er zijn meer kleuren toegevoegd aan het bestaande kleurenpalet. Meer in het algemeen heeft dit bedrijf een gedegen netwerk van dealers opgezet. Ook Van Kooten Tuin & Buiten Leven behoort tot dit selecte gezelschap.

Tuinhuis via de webshop
Op deze site vindt u alle informatie over de Interflex tuinhuisjes. U bestelt het buitenverblijf van uw keuze heel eenvoudig via de webwinkel. Erg handig is dat u tijdens het bestellen meteen geattendeerd wordt op de bijbehorende materialen. Natuurlijk geven wij ook op een Interflex tuinhuis de laagsteprijsgarantie af.

Montage
Bij de aflevering ontvangt u een bouwtekening, waarmee u het tuinhuis zelf kunt opbouwen. Als u tijdens de montage tegen problemen aanloopt, dan raden wij u aan om de video's op de site te raadplegen. Naast een uitgebreide instructie vindt u hier ook diverse montagefilms. Het spreekt natuurlijk voor zich dat Van Kooten Tuin & Buiten Leven de montage graag voor u verzorgt. Via de site vraagt u hiervoor geheel vrijblijvend een offerte aan.

popup please wait

Even geduld aub