Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Lugarde blokhutten

Lugarde blokhutten

Bekijk alle producten

Onze Lugarde blokhutten

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Lugarde blokhutten
Als u het gehele jaar door – gedurende alle seizoenen – van uw tuin wilt genieten, dan adviseren wij u een Lugarde blokhut. Deze fabrikant staat garant voor kwaliteit én flexibiliteit. 

Uniek stapelbouwsysteem
Over flexibiliteit gesproken; het Lugarde stapelbouwsysteem maakt het mogelijk om geheel volgens eigen wens een blokhut samen te stellen. Dit betreft zowel de positie van ramen en deuren alsook de indeling. Hiermee samenhangend laat dit buitenverblijf zich heel eenvoudig combineren met andere Lugarde producten. Op deze wijze creëert u de perfecte recreatiewoning, ideale berging of heerlijke plek om simpelweg lekker te kunnen ontspannen.

Lugarde blokhutten: kwaliteit
Lugarde staat bekend als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige blokhutten. Zo bedraagt de wanddikte van hun blokhutten minimaal 28 millimeter. Verder zijn alle buitenverblijven standaard uitgevoerd met dubbelglas. Het bedrijf maakt grofweg onderscheid tussen respectievelijk blokhutten met overkapping en veranda’s én blokhutten met een plat dak. Andere mogelijke daken zijn het zadeldak, lessenaarsdak en het asymmetrische dak. Wat betreft de luifels kunt u kiezen tussen een inpandige luifel of luifel aan de voor- of zijkant van de blokhut.

Uw specifieke voordelen
Van Kooten Tuin & Buiten Leven is dealer van Lugarde blokhutten. Een belangrijk voordeel is dat u zo bent verzekerd van de laagste prijs. Wij werken namelijk volgens het laagsteprijsprincipe. Hoewel Lugarde blokhutten zich kenmerken door een eenvoudige montage kunt u ervoor kiezen om dit uit te besteden. Hier op onze site vraagt u zonder verdere verplichten een scherpe offerte aan.

Bestel nu uw blokhut
Meer in het algemeen vindt u op deze site het complete assortiment Lugarde blokhutten. De diverse uitvoeringen laten zich heel gemakkelijk met elkaar vergelijken. Het is raadzaam om ook de reviews te lezen; kopers delen graag hun ervaringen met u. Verder is de site uitgebreid met handige tips en montagevideo’s. Bent u overtuigd van uw keuze? Dan kunt u de gewenste blokhut bestellen in de webshop. Vergeet niet om meteen ook de bijbehorende materialen – van funderingsbalken tot beits – te bestellen. Zo weet u zeker dat u niets vergeet. 

popup please wait

Even geduld aub