Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Lugarde tuinhuisjes

Lugarde tuinhuisjes

Bekijk alle producten

Onze Lugarde tuinhuisjes

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Lugarde tuinhuisjes
Een tuinhuisje krijgt pas echt betekenis, als u kiest voor een Lugarde tuinhuisje. Zo’n fraai achtkantig of ovaal uitgevoerd buitenverblijf is een aanwinst voor elke tuin! De afwerking getuigt van ware klasse.

Lugarde tuinhuisjes
Meer in het algemeen biedt Lugarde een groots assortiment tuinhuizen. Naast de eerdergenoemde achtkantige en ovale varianten kunt u kiezen uit vierkante, rechthoekige en zelfs vijfhoekige tuinhuizen! Deze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Het moge duidelijk zijn dat u voor elke tuin een passend tuinhuis vindt. Verder wordt deze fabrikant geroemd om haar kwaliteit; de buitenverblijven zijn standaard voorzien van dubbelglas. Verder bedraagt de wanddikte van alle Lugarde tuinhuisjes tenminste 28 millimeter.

Optioneel: overkapping en veranda
Ook tuinhuizen met overkappingen en veranda’s zijn in het assortiment opgenomen. Wat betreft een luifel kunt u kiezen uit respectievelijk een luifel aan de voor- of zijkant van het buitenverblijf. Staat er al een Lugarde tuinhuis in uw tuin? Dan kunt u deze in een later stadium uitbreiden met bijvoorbeeld een veranda. Het unieke stapelbouwsysteem maakt een dergelijke aanbouw heel eenvoudig.

Afwerking van uw tuinhuis
Verder bent u vrij in de keuze van de dakbedekking en -afwerking, vloer en de behandeling van uw tuinhuis, de ramen en deuren. Bij de meeste Lugarde tuinhuisjes is zelfs het type dak variabel! Alle opties – met bijbehorende prijzen – worden uitgebreid beschreven hier op onze website. Zo kunt u weloverwogen een keuze maken.

Tuinhuis via webshop
Heeft u het tuinhuisje van uw voorkeur gevonden? Dan bestelt u deze heel eenvoudig hierboven in onze webshop. Hier weet u zeker dat u de laagste prijs betaalt! Handig is dat u tijdens het bestellen meteen op de bijbehorende materialen wordt gewezen. Dan kunt u denken aan funderingsbalken en spijkersets, maar ook aan dakgoten en beits. Verder treft u op de site handige instructies en montagevideo’s aan. Deze aanpak onderstreept zonder meer ons hoge serviceniveau. Zonder twijfel.

popup please wait

Even geduld aub