Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Tuindeco

Tuindeco

Bekijk alle producten

Onze Tuindeco tuinhuizen & blokhutten

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Tuindeco
Tuindeco biedt een bijzonder groot assortiment aan tuinmaterialen. Naast tuinhout en speeltoestellen kunt u ook denken aan prieeltjes en blokhutten. Verder heeft dit bedrijf zich gespecialiseerd in het behandelen van tuinhout, zodat u er lang van kunt genieten.

Grootste groothandel NL
Van tuinschermen en tuindeuren tot trellis en natuurlijke afscheidingen; Tuindeco heeft het! Ook pergola’s, bergingen, bloembakken, tuinkasten, tuinhuisjes en blokhutten zijn in het assortiment opgenomen. Wilt u zelf een constructie bouwen? Tuindeco levert alle benodigdheden. Dan kunt u denken aan geïmpregneerd hout, hardhout, diverse schaaldelen, tuinpalen en bijvoorbeeld vlonderplanken.

Duurzaam hout
Goed om te weten is dat Tuindeco uitsluitend werkt met duurzaam hout. Zo is het materiaal PEFC- en FSC gecertificeerd. Verder wordt het zogenaamde V-legal certificaat gehanteerd. Hiermee kan men garanderen dat alle (hard-)houten materialen en producten die zij leveren en heeft geïmporteerd van buiten de EU, Azië, Afrika e.d. afkomstig zijn van legaal gekapte bomen. Ook werkt men volgens het KOMO-keurmerk.

Constructie spuiten
Met bovenstaande samenhangend kunt u ervoor kiezen om uw geïmpregneerde en lariks/douglas hout te laten spuiten in een grondlaag. Het betreft één laag. U kunt ook uw houten constructie – prieel, carport, blokhut of garage – voorzien van zo’n grondlaag. Deze grondlaag wordt tweelaags aangebracht. Of het nu om hout of een constructie gaat, u kunt kiezen tussen de kleuren antraciet, grijs, wit en transparant.

Optimale bescherming
Let wel, impregneren – zoals met spuiten wordt bedoeld – heeft geen vochtregulerende en afsluitende werking. Hoewel impregneren de levensduur van uw tuinhout verlengt, bent u niet geheel vrij van onderhoud. U doet er verstandig aan om uw houten constructie ook te schilderen. Na het schilderen zijn de wanden wel wind- en waterdicht.

Buiten genieten
Van Kooten Tuin & Buiten leven is aangesteld als Tuindeco verkooppunt. Een compleet overzicht van alle artikelen vindt u hier op deze pagina. Het artikel van uw keuze bestelt u snel én eenvoudig in de webshop. Vermeldenswaardig is dat u bij ons ook voor producten van deze fabrikant de laagste prijs betaalt. Bovendien bent u natuurlijk verzekerd van de beste service.

popup please wait

Even geduld aub