Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

  • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
  • Za: 09:00 - 16.00 uur

Tuinhuis op maat

Uw tuinhuis op maat gemaakt

U bent op zoek naar een mooi tuinhuis, maar heeft niet het perfecte tuinhuis kunnen vinden voor uw tuin? Dan is een tuinhuis op maat een goede optie. Bij Van Kooten produceren wij al jaren blokhutten, tuinhuisjes en chalets op maat voor zowel particulieren als zakelijk. Deel uw wensen en eisen met ons en wij verzorgen voor u een maatwerk voorstel voor uw ideale tuinhuisje. 

Door onze jarenlange ervaring en specialistische kennis in tuinhuizen en blokhutten, kennen wij alle voor en nadelen van specifieke modellen en materialen. Wij modificeren zowel onze bestaande modellen om aan uw wensen te voldoen of wij kunnen een geheel nieuw ontwerp voor u maken en deze voor u laten fabriceren door onze leveranciers. 

Maatwerk tuinhuis opties

Tuinhuis op maat

Ons eigen assortiment blokhutten en tuinhuizen is zeer uitgebreid met een ruime keuze aan blokhutten en tuinhuisjes van diverse materialen, afmetingen, vormen en overkappingen. Zit de juiste afmeting voor uw tuin er niet bij of wenst u een grotere luifel bijvoorbeeld? Wij passen het betreffende tuinhuis graag voor u naar wens aan. 

Wenst u extra ramen voor meer lichtinval of een ander type deuren in uw tuinhuis? Het verwisselen van ramen en deuren elementen behoort ook tot de mogelijkheden evenals de keuze voor de dakmaterialen. De standaard dakbedekking kunnen we vervangen voor dakschingles en we kunnen zelfs een plat dak vervangen voor een zadeldak of puntdak indien u dat wenst.

Maatwerk specialist

U hoeft niet meer verder te zoeken voor een blokhut of tuinhuis op maat. Door onze jarenlange ervaring in het samenstellen en uitvoeren van een tuinhuis op maat kan uw tuinhuis op wens worden gemaakt en creëren we samen altijd de tuinhuis van uw dromen. Maak gerust een afspraak met een van onze tuinhuis adviseurs en besprek uw tuinhuis op maat met een open en eerlijk advies. 

Bekijk hier ons assortiment blokhutten & tuinhuizen of vraag direct uw maatwerk offerte aan.

popup please wait

Even geduld aub