Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Tuinvisie

Tuinvisie

Bekijk alle producten

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Tuinvisie
Na een drukke dag is het heerlijk om lekker buiten te kunnen ontspannen. Precies om deze reden stellen steeds meer mensen hoge eisen aan de inrichting van hun tuin. Het is raadzaam om een tuinvisie te ontwikkelen.

Natuurlijke structuur
Hoewel ‘tuinvisie’ misschien wat chique overkomt, staat het los van budget. Sterker nog, ook met een klein budget kunt u de tuin weloverwogen inrichten. Eigenlijk komt het erop neer om structuur en natuur met elkaar te verenigen. Elk seizoen weer verandert uw tuin. In de meest ideale situatie krijgt de beplanting alle ruimte om zich te kunnen ontwikkelen én u een ereplaats om dit te mogen aanschouwen. Verder verdient het aanbeveling om bij het opstellen van uw tuinplan rekening te houden met uw woning.

Interieur en exterieur
Menig buitenliefhebber ziet zijn of haar tuin als een verlengstuk van de woning. Het interieur loopt als het ware over in het exterieur. Zo vergroot u simpelweg uw leefruimte. Meer in het algemeen geeft een dergelijke aanpak rust. In dit opzicht kunt u denken aan een aangebouwde veranda. Ook is het raadzaam om de stijl van uw tuinmeubels en buitenverlichting af te stemmen op hetgeen in uw woning staat.

Tuinvisie
Heeft u uw tuin in grote lijnen ingedeeld? Dan is in elk geval duidelijk waar u planten en terrassen wenst en waar u bijvoorbeeld een berging wilt maken. Uw tuinvisie is in ontwikkeling! De volgende stap betreft het kiezen van de beplanting. Daarna volgt de bestrating. Als u een tuinhuisje wilt plaatsen, heeft u meteen de juiste ondergrond. Om het geheel af te maken kiest u passende tuinmeubels en andere accessoires.

Inspiratie opdoen
Van Kooten Tuin & Buiten Leven verstaat de kunst van buiten genieten. Van tuinkamers en prieeltjes tot schuttingen en tuinmeubels; het assortiment is bijzonder uitgebreid. Hier op deze pagina kunt u alle artikelen rustig bekijken, en het is heel eenvoudig om deze – desgewenst in een later stadium- met elkaar te combineren. Bovendien bent u bij ons tuincentrum verzekerd van de laagste prijs!

popup please wait

Even geduld aub