Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Veranda

Veranda

Bekijk alle producten

Onze veranda's

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Veranda
Een veranda staat wel bekend als een comfortabele ruimte om lekker in te genieten van alle seizoenen. Regen en wind jagen u niet weg. Meer concreet bieden we zo de perfecte oplossing om de leefruimte van uw woning uit te breiden! 

Aanbouw of vrijstaand?
Veelal worden veranda's aan de woning geplaatst. De kans is groot dat dit binnen veel daglicht tegenhoudt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een veranda aan een ander buitenverblijf – bijvoorbeeld het tuinhuisje of de garage – te plaatsen. Verder behoren vrijstaande veranda's tot de mogelijkheden. Dergelijke constructies bieden hetzelfde comfort zonder verlies van daglicht in uw woning.

Oost, west…
Veel mensen denken dat een veranda op het zuiden de beste keuze is. ’s Winters is het hier heel aangenaam, maar ’s zomers bestaat het gevaar van oververhitting. Zonnewering is dan geen overbodige luxe! Een locatie op het oosten vereist een extra verwarming. Veranda's op het noorden zijn heel geschikt om in te richten als werkkamer. De inval van het zonlicht is niet storend op het scherm van een laptop. Ook op deze locatie is verwarming een must.

Veranda's in alle soorten en maten
Weet u op welke plek zo’n heerlijk buitenverblijf het beste tot zijn recht komt? Dan is het zaak om de juiste uitvoering te vinden. Dat lukt u vast en zeker bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven! Van aluminium – verkrijgbaar in vele kleuren – tot massiefhout en van zadel- tot lessenaardak; de keuze is reuze. Heel bijzonder is ook de exclusieve lijn. Dan behoren verspringende daken, daken met een balkonuitsparing en diverse glazen kantel- en/of schuifdeuren tot de mogelijkheden.

Online uw keuze maken
Heeft u een keuze gemaakt uit het enorme aanbod veranda's hier op onze website? Met enkele muisklikken bestelt u dan het gewenste exemplaar. Snel en veilig! U kunt uw bestelling afhalen of laten bezorgen. Desgewenst – tegen een geringe meerprijs – monteert een van de deskundige medewerkers uw veranda. Zo kunt u al heel snel heerlijk genieten van deze fraaie overkapping.

popup please wait

Even geduld aub