Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Vlonders

Vlonders

Bekijk alle producten

Onze vlonders

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Vlonders
Heeft u een balkon of dakterras? Vlonders zijn uitermate geschikt om een ‘lichtgewicht’ terras van te maken. Ook als uw tuin aan het water grenst, maakt u met dergelijke planken een heerlijke plek om te kunnen zitten.

Extra groot tuinoppervlak
Bovendien vergroot u met een vlonder aan het water uw tuin. Vaak is hier sprake van een verdiepte vlonder die u via een trap kunt bereiken. Als u de trap en beschoeiing ook met vlonderdelen aftimmert, ontstaat er één geheel. Dit oogt heel fraai.

Natuurlijke uitstraling
Natuurlijk maakt u met vlonders ook een sfeervol terras in uw tuin! Verder worden vlonderplanken of –tegels gebruikt als vloer in een tuinhuis of overkapping. Van nature heeft hout namelijk een heel natuurlijke en warme uitstraling. Daar komt bij dat hout zich prima laat combineren met antracietkleurige tegels én een fris, groen gazon.

Composiet
Steeds meer mensen geven de voorkeur aan vlonders vervaardigd uit composiet. Dit betreft een mix van kunsthars en houtvezels. U kunt zich voorstellen dat composiet onverwoestbaar is! Niet alleen vergt dit materiaal nagenoeg geen onderhoud, ook behoudt het zijn kleur. Bovendien kunt u een vloer van composiet heel eenvoudig reinigen met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger.

Planken of tegels?
Wilt u met vlonders aan de slag? Dan bent u bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven aan het juiste adres. Zo kunt u hier kiezen tussen planken en tegels. De planken zijn verkrijgbaar in hardhout en composiet. Laatstgenoemde materiaalsoort is voorhanden in de kleuren bruin, antraciet en oud grijs. Wat betreft de tegels kunt u kiezen tussen vierkante en ronde tegels. Beide uitvoeringen worden gemaakt van hardhout en composiet.

Bestel nu hier uw materialen
Als u uw keuze heeft gemaakt, dan kunt u hier de materialen heel eenvoudig bestellen in de webshop. Vergeet niet om meteen ook eventuele andere benodigdheden – onderliggers en worteldoek – te bestellen. Goed om te weten is dat u bij ons kunt genieten van de laagsteprijsgarantie. Ook de servicevoorwaarden zijn uitstekend!

popup please wait

Even geduld aub