Vragen? bel: +31 (0) 186 655 990 of
 app ons op + 31 6 57 42 33 34

 • Ma t/m vr: 8.30 - 17.30 uur
 • Za: 09:00 - 16.00 uur

Wicker loungeset

Wicker loungeset

Bekijk alle producten

Onze wicker loungesets

waarom van Kooten?

 •   Gratis levering
     Snel geleverd in BE & NL
 •   Laagsteprijsgarantie
     Altijd de scherpste prijs
 •   Eigen montageservice
     Vakmanschap!
 •   Groot assortiment
     Voor elk wat wils

Wicker loungeset
Wilt u het zich in uw eigen tuin zo aangenaam als mogelijk maken? Schaf dan een loungeset aan! Niet alleen is zo’n set een heuse blikvanger, ook creëert u een plek waar u heerlijk kunt relaxen. Daar komt bij dat een loungeset heus niet duur hoeft te zijn.

Wicker loungeset
Ook met een klein budget schaft u een Wicker loungeset aan. De prijs-kwaliteitverhouding van dit merk staat bekend als bijzonder goed. Van trendy tot zeer luxe; er zit vast een stijl bij die u aanspreekt. De meest gebruikte kleuren zijn bruin, grijs, zwart en wit. Goed om te weten is dat er naast loungesets bijvoorbeeld ook Wicker dinersets, tuinschermen en kussenboxen verkrijgbaar zijn. Het wordt u zo wel heel gemakkelijk gemaakt om eenheid in uw tuininterieur aan te brengen!

Ultiem loungen
Een Wicker loungeset kenmerkt zich door een uiterst comfortabele zit. Mogelijk verhogen de kussens, die standaard bij een Wicker loungeset worden geleverd, dit comfort nog meer. Over ultiem loungen gesproken; dat doet u natuurlijk in uw eigen Wicker lounger! U kunt het hoofd- en voeteneinde geheel naar eigen wens instellen.

Loungeset op maat
Hoe groot of klein uw tuin ook is, een loungeset past er altijd in. Goed om te weten is dat u uw Wicker loungeset heel gemakkelijk zelf samenstelt. Wat te denken van een bank gecombineerd met een of meerdere stoelen? Heeft u ruimte voor een hoekbank? Ook die is in het assortiment opgenomen. Het spreekt voor zich dat bijbehorende tuinaccessoires het plaatje helemaal afmaken.

Bestel nu uw Wicker loungeset
Hier op de website van Van Kooten Tuin en Buiten Leven vindt u een compleet overzicht van alle loungesets. De set van uw keuze bestelt u snel én eenvoudig via deze pagina. De kussens die u op de afbeelding ziet, zijn bij de prijs inbegrepen! Dat is nog niet alles; ook op loungesets is de laagsteprijsgarantie van toepassing. Bovendien worden wij geroemd om onze uitstekende service.

popup please wait

Even geduld aub